SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, August 21, 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

~ Alhamdulillah.. Tersenarai jugak blog ah kak dalam segmen anjuran Ben Ashaari tuh. Segmen Hujung Minggu: Blog diperlukan segera ..


Seperti ada kesinambungan plak segmen Encik Ben Ashaari nie kan... Macam terpanggil pulak aku nak menjoin lagik. So, aku joinlah! ;)

Segmen yang dinamakan sebagai Segmen Bermula ! Blog manakah yang mereka pilih ? dengan tajuk Blog Pilihan Saya Ialah nie pun best jugak! Secara peribadinya, aku rasa memang buleh menambah kenalan dalam donia blogger nih.

Hokaylah! Straight to the point. Dalam banyak2 blog tuh, memang of cos... sume pun best! Sebab aku rasa memasing berblog mengikut citarasa memasing. Takde makna nak copy2-cat whic is good. But, antara sume tuh, 10 blog pilihan aku ialah seperti berikut:-

1) gula-gulapelangi (Iffah Afeefah)
~ Sebab blog dia kemas. Maybe sebab dia nie bakal cikgu kot. ;P

2) yanayassin (yana yassin)
~ Sebab entry dia sempoi2. Mudah difahami. Tak perlu nak refer kamus dewan sebab bahasa yang digunakan memang bahasa mudah.

3) coretanharapan (Farah Alias)
~ Sebab header dia kiut! ;)

4) bicaramakdara (Adza Irdawati)
~ Sebab dia nie celebrity blogger. Dia involve dalam bidang seni sebagai script writer. & also a hot mama! He3...

5) storyaizanursyazlien (Elynn Aiza)
~ Sebab bila bukak blog dia terus feeling2 dok kat Korea nun! Blog dia ada hujan renyai2 kat header & snow2 kat layout. Sojuk mata memandang... ;)

6) adramycien (Amanina Nasuha)
~ Sebab header dia cute! He3...

7) sayapunyasukelaaa (Shiema Sufian)
~ Sebab blog dia pun kemas jugak! Tak berpinar2 mata nie nak membacanya.

8) hqfizulhqkim (Hafizulhakim)
~ Sebab nak tambah kenalan blogger lelaki.

9) cytyfyfy (Cik Ct)
~ Sebab entry dia best + sempoi! & dia pun dah jadik follower aku..! Win2 maaa... Heh3...

10) cxoppurtunities (Cx's)
~ Sebab... 'UiTM di hatiku...' jugak..! La3... ;P

Done! ;)

Eh! Kalau korang nak tambah2 mereka2 di atas tuh as kenalan blogger korang pun buleh jugak... Terjah jer link diorang2 tuh. ;)


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::



11 comments:

Cik Ct said...

thnx sis.. =)

ArELeEz said...

Cik Ct,
u're welcome! ;)

hafizulhakim said...

salam singgah.

thankz pilih blog saya :)

ArELeEz said...

hafizulhakim,
salam kenal..

u're welcome.. ;)

shiema sufian said...

tenkiu awaaak :)

shiema sufian said...

tenkiu awaaak :)

ArELeEz said...

shiema sufian,
sama2 awak.. ;)

cx's said...

tqvm sudi plh cx ye :) btw, cx list out awk dkt cini jugak. cetry tengok :) http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/mereka-pilih-cx-for-10-bloggers-pilihan.html

ArELeEz said...

cx's,
u're welcome!

owh.. terima kasih kembali..! ;)

elynn aiza ♥ said...

wihaaaaa.. masehhhhh.. ngeee.. :) slmat hari raya ye.... ;)

ArELeEz said...

elynn aiza ♥,
sama2.. ;)

selamat hari raye to u too..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google