SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 25, 2011

MENU BERBUKA PUASA 21 RAMADHAN 2011

Dah sampai update yang ke 21 Ramadhan...

Kami berbuka puasa di rumah mertua. Jumaat berbuka kat rumah mak, Sabtu kat rumah Uteh & Ahad di rumah mertua. Wah! 3 hari berturut2 tak berbuka kat rumah sendirik! Seperti istana hinggap jer la rumah tu... He3...

Sampai kat rumah mertua, my MIL macam dah siap prepare juadah berbuka. Means, dari segi nak tolong potong2 tu macam dah nan ado..! Aku??? Aku = heavenlah! Ha3...

Keji betul menantu yang sorang nih! Chait!!! Dush3 diri sendirik..!!! ;P

Tapi, ada jugak la yang aku tolong... Tolong basuh pinggan-mangkuk-cawan bagai... Kira aci la tu kan... Hiks...

~ Menunya adalah nasik putih, ayam goreng berempah, ketam masak sos, ulam2-an & gulai ikan senangin. Cucur udang tu kitorang tapau kat PARAM.

Ketam masak sos tu best! Even aku cicah cucur udang tu dengan kuah/sos ketam. Malatops, bebeh..! Malatops! Ha3...

Bbrrppp..!!! Alhamdulillah... ;P


:: Like3, ek! ::



6 comments:

wahida said...

ko ni saja tau...meleleh air liur aku...huhu..


selamat hari raya aidilfitri my dear...
maaf zahir dan batin...

lily lotus said...

blurp alhamdulillah jugak. selamat berhari raya areleez ;)

fairus said...

LARI TAJUK : SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN...

ArELeEz said...

wahida,
relax, bebeh! relax! he3..

selamat hari raya to u too..! maaf zahir & batin.

ArELeEz said...

lily lotus,
uiks! kuatnya sendawa! he3..

ok. selamat berhari raye to u too..!

ArELeEz said...

fairus,
selamat hari raya to u too..! maaf zahir batin..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google