SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, August 10, 2011

OPERA VAN JAVA

Skang kan ada free trial untuk Indo Pek kat Astro. Ada 2 channel, 141 ngan 142. Sampai bila ntah... aku pun tak tau.

Kalau bab sinetron2, aku tak layan sangat. Yang paling aku layan adalah Opera Van Java. Lawak, noks! Muahaha...

1st time tengok, tak la teruja sangat. Tapi, bila dah bertime2 tengok, jadik addicted lak. Haish!

~ Giler spontan! Ada sorang Tok Dalang, band gamelan + penyanyi, pelakon opera & extra (pelakon jemputan). Skrip tu diorang buat guide jer. The rest, diorang aci sker hati bapaktirilakimakdia jer. Ha3...

Woot2!!! Korang tengok tak?

*Credit to: aizleksmana


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::



3 comments:

MataHati @ MH said...

mcm pakej yg ditawarkan oleh astro skrg ni tapi sya layan astro pun sekali 2 jer dlm seminggu..huhuhu

ArELeEz said...

MataHati @ MH,
mmg macam2! klu prog negara kita yg dimacam2kan, xpe la jugak! nie dok lambakkan halwa mata org malaysia dgn sinetron2 indon. prog malaysia dok ulang tayang mende yg sama jer. yg lama2 lak tuh! haish!

ikhwan said...

minat gak OVJ ni .
kalau tngk cite ni gelak hbs.. ade satu scene tu .. sule yg handle segmen tu,tok dalang yg kene belakon hahah

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google