SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, August 16, 2011

MENU BERSAHUR 9 RAMADHAN 2011

Sama jer macam hari yang sebelumnya...

Nasik putih + telur hancus + cicah cili kicap. Tapi, ada add-on ikan masin goreng. 

Ikan masin goreng memang pembuka selera! Kalau setakat 2 pinggan nasik tu, memang aci pejam mata pun buleh ngap3!!! Ha3... Buruk betul perangai! ;P

Macam aku kan, stock yang wajib direstock a.k.a wajib ada adalah telur ayam. Sebab bagi aku mudah & cepat if tetiba rasa lapor lepas tu malas nak masak yang over2. Tak pun stock lauk basah nan ado..! Panaskan minyak dalam kuali, pecahkan telur. Dah siap 1 lauk... ;D

Macam korang plak, apa stock yang wajib ada? Share la sket...


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::



2 comments:

Lieyda said...

wajib ada mesti la ayam kak.telur pun xpe.paling penting budu.klu x,xde slera nk mkn.hikhik

ArELeEz said...

Lieyda,
uiks! bnyk tuu..! dasat2.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google