SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, August 22, 2011

MENU BERBUKA PUASA 18 RAMADHAN 2011

Dah sampai update yang ke 18 Ramadhan... Tak jauh lagik nih nak mengejor! Tetiba nak jerit kuat2, 'Kejor! Yeop, kejor!!!' Ngeh3...

Berbuka puasa kat rumah plak. Hari tu, aku balik kerja tumpang Ros sebab my 'sayang' super busy! Hu3...

Sampai rumah, cepat2 bersilat kat dapur! Bukak jurus apa pun tak tau! Aci hentam! Kekuda pun terpeleot! Ha3...

Merepek sudah... ;P

Hokaylah! Jom tengok apa menu berbuka puasa untuk 18 Ramadhan.

~ Rendang daging. PARAM mari. Adalah tak berapa best! Terlebih kulit kayu manis ke apa ntah?! Semacam jer rasa dia...

~ Hah! Nasik goreng belacan. Aku masak sendirik. Alaaa... yang sampai kena bersilat bagai tuh! He3...

~ Ayam masak kicap. Tapau PARAM. Sangat2 fail! Pelik betul rasa dia! Ngeri!!!

~ Kuih-muih...

Errr... korang kenal tak kuih yang kaler ijo-putih tuh? Aku tak kenal langsung! Tapi, sodap jugak tau! Layan la...


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::




8 comments:

Fitri Senin said...

tgk ayam masak kicap tu mmg ngeri wei

Fantabulous Mommy said...

ayam masak kicap tu tengok pon dah ngeri. apapun masak lagi best

ArELeEz said...

Fitri Senin,
tau xpe! klu dah rupa pun ngeri, rasa dia apatah lagik! hu3..

Cik Ct said...

aduhhh sis.. terliur sy tgk.. hehe

ArELeEz said...

Fantabulous Mommy,
tu la psl! hu3.. masak mmg best! tp, kdg2 malas! eh! bkn kdg2 tp, selalu2. ha3..

ArELeEz said...

Cik Ct,
sabor2.. heh3..

cx's said...

wah~ sedapnye.. gggrrr, berbunyi perut. hehehe. nak sikit! btw, koya tu poyo :) heheh

ArELeEz said...

cx's,
uiks! kedengoran sampai ke sini! he3..

xbuleh kasik dah sbb dah abis! ;P

oic.. sama dgn jer ke koya tu ngan poyo..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google