SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 18, 2011

MENU BERBUKA PUASA 11 RAMADHAN 2011

Kalau dipikirkan, rasa macam tak terkejor jerk! Tapi, tak buleh give up! Nak kena kejor gak! Chaiyok2, bebeh! ;P

Update dah sampai 11 Ramadhan. Meh tengok apa menu2nya?! Let's check it out, dude..! ;P

~ Aku request nak makan oblong burger Mat Salai Sdn. Bhd. lagik. Sebab best & layan kot... He3...

~ Kuih-muih semustinya ada! Karipap tu tapau dari PARAM. Kuih koci tu my MIL buat, kitorang tapau. Menantu mithali kata ko! Ha3...

~ Ayam goreng tepung. PARAM jugak. Tak best sebab tak garing.

~ Gulai nanas ikan masin. Pun dari PARAM. Hmmm... not bad la...

~ Sambal kepala sotong. Apsal diorang sker buat sambal sotong/kepala sotong manis2, ek? Tak kicklah! Fail di situ..!

~ Ikan talapia masak pedas & ikan sepat goreng. Dua2 pun lauk idaman my 'sayang' yang ditapau dari PARAM.

Errr... korang rasa macam banyak tak, untuk 2 orang makan? Hu3...


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::



8 comments:

Fitri Senin said...

byknye makan..habis ke..??

fazilzura said...

wahh banyak nye menu berbukaaaaaa

ArELeEz said...

Fitri Senin,
ada yg abis, ada yg xabis. mane yg xabis tu, dicarry forward ke sahurlah.

ArELeEz said...

fazilzura,
tau xpe..! ;P

manggosteen said...

dah lama tak beli mat salai..mcm prosperity..

ArELeEz said...

manggosteen,
aah. tp, dia punye black pepper xsebnyk prosperity la kan..

fairus said...

ADUHAI.. TENGOK MAKANAN DI SIANG HARI....

ArELeEz said...

fairus,
sabor2.. dugaan.. ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google