SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 11, 2011

MENU BERSAHUR 7 RAMADHAN 2011

Masa kenduri & majlis berbuka puasa kat rumah mertua tu, we ols terus bermalam kat sana. Plus, dah lama jugak tak tido kat sana. Sekali-sekala, apa salahnya kan... Plus, my 'sayang' pun nak berlibur ngan adik-beradik dia jugak kan... Kasik chance lorr..! ;P

Subuh tu, cadang nak tolong2 my MIL prepare sahur. Konon2 la kan... Last2, haub jer! Pukul 4.45 a.m, my MIL ketuk2 pintu bilik, suh bangun sahur. Adeh3... Malu ah kak, noks! Ngeh3...

Kalau kat rumah mak, aku memang tak malu sangat la kan... Aci terbongkang tido, tau2 mak kejut sahur. Hidangan dah tersedia di atas meja santapan wahai tuan puteri. Ecewah! Ha3... 

So, menu sahur 7 Ramadhan adalah lauk-pauk kenduri yang direheat + telur dadar + ikan sepat masin goreng. Sahur tak tolong prepare tapi, makan nasik 2 pinggan jugak. Hadoi la... 

Menantu hantu kata ko!!! Uhuks3...


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::



4 comments:

sLpmEpLz™ said...

2day is 10ramdhan..

Papa Mifz said...

salam kenal...

mak mertua kejutkan sahur...adoi...haha

ArELeEz said...

sLpmEpLz™,
ya rite.. tp, from my previous entry, dah mention yg setiap menu sahur & b'buka akan diupdate. means, baru update till 7 ramadhan maa.. xsemustinye, hari nie 10 ramadhan, update pon nak 10 ramadhan coz i'm not a fulltime blogger!

ArELeEz said...

Papa Mifz,
salam kenal to u too..! ;)

aah. maluuuuu....!!! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google