SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, August 18, 2011

SHOPPING RAYA BERJEMAAH..!!!

Sabtu lepas, kitorang memutuskan untuk bershopping raya kat Ipoh. Kitorang tu = aku, my 'sayang', mak & abang + family. Shopping secara berjemaah gitu kan... ;P

Janji nak keluar pukul 11 a.m. Tapi, biasa lah! Janji tinggal janji! Aku ngan my 'sayang' bikin onar! Pukul 12 p.m, noks baru hegeh2 sampai kat rumah mak.

Ya ampun..! Adeh3...

Sampai Ipoh pukul 2 p.m plus minus la... Agenda pertama adalah membeli baju Rifqi kat The Store.

~ My 'sayang' dah start menebeng di tepi escalator. Tapi, muka still atak senyum wooo... Maintain macho! Kan3..??? Ahaks3...

~ Kak Yong yang hyperactive. Kita kat sini, dia kat sinun. Kita kat sinun, dia berlari2 plak ke sini. Aku risau hilang jer kang! Terpaksa la escort dia secara bergilir2. Haish!

~ Aku ajak diorang bercamwhore. Kasik dok diam2 sekejap. Fuh!

Memula, aku ngan mak ada la tolong2 survey2kan baju Rifqi untuk diusulkan kat Kak Aneem. Tapi, lama2 kitorang tak larat dah. Rasa nak pitam! So, biar jer la Kak Aneem tawaf baby department tu sorang2. 

Masa Kak Aneem nak bayar, aku suruh la pakai kad The Store aku. Buleh tambah point. Sekali dah expired daaa... Hadoi! Tersipu2 ah kak tau! Uhuks3...

Hmmm... sampai skang tak sempat nak renew lagik. Tengah cari masa nak ke The Store. 

Setel kat Baby Department, kitorang sambung shopping kat Gents Department lak. My 'sayang' berjaya merembat 2 helai t-shirt B.U.M Equipment. Ada discount 50 %, noks! Harga asal RM 60 ++. After discount jatuh kepada RM 30 ++. So, berbaloi2...

Eh! Korang dah shopping raya ke?


*Bersambung...


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::



2 comments:

azzey said...

we alls hr tu shopping kat karnival jualan rya kat putrajaya ; lagi murah..:)

ArELeEz said...

azzey,
wa xkesah! janji shopping! heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google