SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, August 9, 2011

BONUS RAYA..!!!

Semalam, kerajaan dah announce pasal bonus raya untuk kakitangan kerajaan seperti ah kak. Ecewah..! ;P

Of cos la 1 mende yang kita patut rasa bersyukur kan... At least, ada jugak tambahan peruntukan untuk raya nih. Tak pun, kalau rasa banyak sangat, buleh la buat saving. Simpan terus dalam bank, dok situ diam2, jangan usik2. Begitu... 

Semalam jugak, we ols berbuka kat rumah abang aku. Yang kelakornya, masa announcement pasal bonus raya kat Buletin Utama, memasing senyap, membatukan diri, siap ada yang kembang2kan telinga & panjang2kan leher lagik semata2 nak dengor berita mutakhir tuh! Ha3...

Duit punya pasal kata ko..! ;P


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::



2 comments:

| SUE | said...

congratss...! jeles i taw

ArELeEz said...

| SUE |,
owh.. ape nak jelesnye?! ntah2 u lagik masyukk..! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google