SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, August 10, 2011

MENU BERBUKA PUASA 5 RAMADHAN 2011

Morning, you ols..! ;) Amacam pagi nie? Ada segar-bugar? Ke dah ke laut moodnya? Tak pun dah pikir2 nak makan apa la time berbuka nanti?! Hiks...

Relax2... Ada lebih kureng 11 jam lagik nak ke waktu berbuka. Tak perlu rush2 nak memikirkan ye, bapak2 ibuk2... Ecewah! Pandai nak tarbiah orang! Diri sendirik pun dah pikir macam2 makanan nih! Ha3...

Hokay! Let's go straight to the point, bebeh! ;P Update menu berbuka puasa untuk 5 Ramadhan plak.

~ Ada daging masak kicap & rendang kerang. Dua2 pun tapau dari PARAM. Beli kat stall yang sama. Daging masak kicap tu sodap! Tapi, rendang kerang tu dah basi la. Isk3... Camne la diorang meniaga nih? Haish!

~ Roti John & kuih-muih. Pun PARAM mari jugak.

~ Ikan tembakang masak lemak. My 'sayang' punya tekak la nie. Aku tak cuit sket pun!

Ada yang takde dalam gambar. Contohnya macam mee goreng basah & char kueteow Penang. Tak kose dah nak snap2. Flat tahap gaban! Hu3...

Eh! Setakat nie kan, juadah apa yang paling best + marvellous yang korang beli kat PARAM? Share la sket...


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::



2 comments:

| SUE | said...

sukanya ikan tembakang.
tapi goreng aje...pastu potong bawang+cili api..boh kicap...wallla!

ArELeEz said...

| SUE |,
oo.. buleh la geng ngan mak leez & my 'sayang' sbb diorang pun sker ikan tembakang. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google