SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, November 12, 2010

SHOPPING & MAKAN2..! OWH... YEAH..!

Seperti yang anda sume sedia maklum (ecewah! Skema tak buleh blah ayat ah kak, noks..! He3...) pompuan & shopping, memang tak buleh dipisahkan. Bagai irama & lagu... bagai aur dengan tebing... bagai isi dengan kuku... (Dah start dah nak feeling2 Karam Singh Walia..! Hiks...) Aku pun pompuan. So, memang tak terkecuali la kan... Kalau sebut perkataan shopping jer terus menggelupur tak menyempat2! Kalau menggelupur tak menyempat2 jer terus nak shopping! Ha3...

Alaaa... bukan shopping hape pun... Beli2 stock barang dapur jer... Banyak jugak yang dah abis. So, we ols ke Giant. Memula nak ke TF jer sebab dekat ngan umah. Tapi, aku lak gediks2 gi ajak ke Giant. Alasan: Dah lame benor tak ke Giant sampai tak ingat lokasi. Ha3... Tak agak2, ko! ;P


~ Hokay! Dah siap dah! Jom shopping, bebeh! ;D

We ols keluar umah tu dah quite lambat, actually... Pukul 9.15 p.m sampai Giant. Amik troli, carik2 barang sepantas kilat, pastu bayar cepat2 sebab dah nak tutup. Melayang la dalam 100 hengget... Duit, owh... duit...

My 'sayang' ajak makan. Aku on jer..! Siap kasik cadangan lagik! Aku ajak makan kat Wana Cafe. Lately nie, we ols macam sker lak makan2 kat Wana Cafe. Ntah la... sebab suasana dia best kot..! Tak bingit & tak crowded sangat macam kat City Mewah tuh. Kalau nak compare makanan dia, lebih kureng jer...


~ Malam tu, encik nih yang belanja makan. Eh2! Bukan setiap kali makan dia yang belanjakah? Ha3...


~ Wajah manja lagik ayu... Awwss2!!! Ha3...


~ Ramai gak orang makan kat Wana Cafe malam tu. Sib baik service hokay. Takde la sampai berjanggut nak tunggu order sampai. Thumbs up lah!


~ Kuning (mango) untuk my 'sayang', merah (tembikai) untuk aku. Kaler merah-kuning... Eh2! Cam bendera negeri Selangor la plak kan... ;P


~ Yang sebenornye, aku dah pening2 lalat, tak tau nak order hape?! Dalam hati nak ratah sutun goreng tepung tapi, mulut order kueteow Hong Kong. Apsal jadik camtu ntah?! Confuse tau! Hu3...


~ My 'sayang' agak kuchiwa sebab dia nak makan nasik Wana Cafe. Tapi, malam tu takde la plak menu tuh! Sebab owner tak dapat bekalan udang telur tu katanye... Makanye, terpaksa la direplacekan dengan nasik daging lada hitam nih. Takpe la... Janji nasik. Kang kalau tak dapat nasik kang, meroyan lak my 'sayang' tuh. He3...

Bestlah dating malam tu... Errr... dating lepas kawen lagik best kan? Betul tak? Hiks...

2 comments:

azzey said...

Areleez: Ade ke 3 thn dh x ke Giant? Heh3....

ArELeEz said...

azzey,
hah? bile mase lak org mention '3 tahun' nih? isk3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google