SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, November 25, 2010

UiTM SERI ISKANDAR

Sok paginye (18 November 2010), aku balik umah mak aku plak. Mase aku sampai mak tengah menjahit. A_bern tengah tegok tv. Sembang2 & lepaking2 kejap. Sempat la pau A_bern, suh belanja aiskrim pakai scoop buh dalam cone tuh. Ade mamat naik moto dok ting3 bunyikkan loceng. Skang dah tak buleh nak pau dia dah sebab A_bern dah jadik orang Kajang, dok ngan ibu dia. Takpe2... Nanti kalau dia ade balik kampung, aku nak pau lagik! Secara besar2-an, gitu..! Kasik dia muflis secara tak sengaja. Ha3...

Lepas Zohor, we ols nak gerak ke UiTM Seri Iskandar. Nak submit something.


~ Nampak tak replika labu sayung yang besar godang tuh? Siap ade cam dulang yang tampi2 beras tu lagik! Hah! Nie la trademark Kampung Gajah. Nak gi Seri Iskandar, lalu Kampung Gajah. Kampung Kak Aneem nih.


~ Owh... beselah I kan... sawan camera... Heh3...


~ Cobaan untuk mempengaruhi my 'sayang' supaya same2 sawan camera..! Ho3!!!


~ Tak berapa makan saman my 'sayang' nih! Terpaksa sawan sorang2... Tsk3...

Taklah besor sangat kampus Seri Iskandar nie rupanye. Besor lagik Arau. Tapi, pak guard dia memang mesra alamlah. Siap tunggu tepi jalan yang ade booth, welcome kite & tunjukkan direction. Thumbs uplah untuk pak guard tuh! Keep up the good work!

Walaupun beliau sekadar pak guard tapi, disebabkan beliau orang pertama/front liner yang kite jumpe, & beliau plak sungguhla mesra alam, secara automatic kite rase happy nak berurusan dengan pihak seterusnye. Memang wajar dicontohi! Betul tak?

4 comments:

Faizaharis2 said...

sawan camera??? hohoho klakoo laa awak neh.... jom sawan sesama jomm

azzey said...

Areleez: kata x sker replika tu....chait!
p/s: woit saya suka blog awak la. baca kat sini ek....

http://azzeyatin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

ArELeEz said...

Faizaharis2,
aah. sawan camera.. he3.. jom la join! jom2!

ArELeEz said...

azzey,
ye ke? org ade ckp ke? lupa la pulok! heh3..

p/s: ok2. i will..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google