SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, November 11, 2010

KALAU NAK CARIK MENANTU...

Kepada ibuk2 & bapak2 di luar sane... aku ade tips nak kasik nih! Tips untuk carik calon menantu. Uiks! Jangan terkejut! Relax2... Walaupun umur ah kak baru setahun jagung tapi, ah kak dah banyak makan garam tau! Ecewah! Poyos jer! Ha3...

Hokaylah! Tanpa membuang mase, sila lihat gambar di bawah untuk pemahaman yang lebih jelas. ;)


~ Hah! Inilah dia CONTOH calon menantu pilihan. Aku cakap 'CONTOH' tau, bukan betul2 sebab individu yang menjadik contoh tu dah tak single & tak available dah. Copyright control untuk aku jer tuh! He3... Hokay! Back to topic! Well... kalau nak carik menantu, carik yang bertatasusila macam nie. Kalau kite haus, dia tolong tuang air untuk kite. Tuang pun pelan2, lemah-gemalai... Muka lak atak senyum wooo...

Ha3... Larikkkss...!!!

2 comments:

azzey said...

Areleez: geli ketiak samapai ke buah pinggang sekali baca statement nih!

ArELeEz said...

azzey,
alaaa.. ckp jer la jeles. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google