SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, November 25, 2010

OWH... MAGGI... DI MANAKAH DIKAU?

Giler penat hokay, kenduri korban kali nie! Sebab tak cukup kakitangan. Adik2 ipar banyak yang tak dapat balik sebab coti sehari jer. Diorang balik pun on Saturday tuh. Abang Poi & family jer yang balik time kenduri tuh. Terase la letihnye..! Abang Poi & family lak petang tu jugak balik KL. Elok2 lepas diorang balik, aku terus, boom..! Flat! Mentido dalam bilik. Dapur still bersepah tapi, aku gigih gak nak tido dolu. Nak recharge energy la konon! Menantu hantu betullah! Bangun tido baru gigih tolong2 balik. Fuh!

Belah malam, aku ngan my 'sayang' keluar sebab nak fotostat something. Dah alang2 keluar tu, tetibe cam gediks2 lak merequest nak makan maggi sup kat my 'sayang'. Makanye, pencarian maggi sup pun bermula... Owh... maggi... Di manakah dikau? Hu3...

Memula, nak makan kat Fazari Maju jer. Tengok2 cam bapak la ramai orang kan... Kalau buleh nak tempat yang tak berapa ramai orang. So, tukar plan... carik Asyraf lak. Tutup la plak Asyraf malam tuh. Isk3... Last2, gi Bumbung Biru jer.


~ Kitorang makan kat gerai yang paling last. Dapat gaklah makan maggi sup. Not bad la...


~ My 'sayang' pun terpengaruh, nak makan maggi jugak. Tapi, beliau makan maggi goreng. Tak abis sebab kureng sodaplah. Tawar semacam jer...


~ Muka toye sebab dapat maggi goreng yang tak sodap. Heh3...


~ Nie pemandangan kat belakang kitorang. Ade Gerbang Malam. Tak ramai sangat pengunjung malam tu. Tapi, meriah dengan suara sumbang pak cik-pak cik yang asik-masyuk berkaraoke. Tempat karaoke tu memang open. Takde la jamban2 ke... bilik2 ke... Buleh la feeling2 buat konsert free kat public. He3...

Abis makan, terus balik. Tak singgah memane dah sebab dah over penat.

6 comments:

Faizaharis2 said...

dah lama tak pekene megii ni.... alahaiiii...terliurr dahh.... haihhhh pantang2

zue said...

owh cedapnyer megi

azzey said...

Areleez: macam sedap je maggie sup tuh!

ArELeEz said...

Faizaharis2,
hape lagik?! selongkar dapurlah! hiks..

ArELeEz said...

zue,
layan sekali-sekala mmg sodap! masyukk..! ;P

ArELeEz said...

azzey,
not bad la...

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google