SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 9, 2010

SANTAI LEPAK

Malam tu, kitorang jalan2 sambil menghirup udara segar sambil pusing2 bandar Ipoh. Eh, tak... Tipu jer sebab yang sebenarnye kitorang sesat-barat! Muahaha...


~ Ah kak jadik mem besar, dok kat belakang. Ena jadik co-pilot. Plus, kalau aku yang jadik co-pilot, bermakna akan semakin sesat-baratlah kitorang! Ha3...

Setelah lapanploh kali tawaf, akhirnye sampai jugak kitorang ke Santai Lepak. Shiela yang introduce tempat nih. 1st time aku datang makan kat sini. Not bad la... Diorang just amik order air jer. Untuk makanan, ko kene tawaf a few stalls yang ade kat situ. Each stalls serve different menus. Once dah order, diorang akan hantar kat meja then, ko terus bayar la. Hah! Gitu kekdahnye...


~ Aku order cincau. Giler besor dia punye gelas, wok! Aku dapat abiskan 1/2 jer.


~ Yang nie lagik la besor! Macam size hidangan jumbo, gitu..! Air minuman Ena & Shiela. Limau ais kot tak silap aku.


~ Sebelum makanan yang diorder sampai, harusla tunjukkan skill berposing dolu. Skill la sangat... He3...


~ Muka2 isteri2 yang mewindui suami... Giler kentang punye tak buleh blah, weh! Tsk3...


~ Nampak tak kejumbo-an gelas tuh? Dasat tak? Dasat tak? ;P


~ Aku tengah kaji perbezaan antara gelas cincau aku ngan gelas limau ais diorang. ;P


~ Makanan pertama dah sampai...


~ Nasik lemak untuk Shiela... Tamak haloba, owh... mak cik nih..! Sekali 2 gelas ko, dia sedut! Isk3...


~ Rupe sebenar nasik lemak secara close-up. Kepak ayam itu sungguh menggiurkan wooo... Sampai rase macam nak tambah order lak. Ho3!!!


~ Hah! Nie makanan aku, grilled chicken chop wif black pepper sauce. Layan, babe..! Fav ah kak nih! ;D


~ Yang nie plak untuk Ena, grilled chicken chop wif mushroom sauce.

Bbrrppp! Alhamdulillah... Santak perut, babe..! Dah! Jom balik, tido! Heh3...

4 comments:

azzey said...

Areleez: Ipoh mmg byk tpt mkn yg best2!

ArELeEz said...

azzey,
dah namenye pun bandaraya. of cos la kan..

Yusaf Marketing (IP0357055-D) said...

lain kali klu dtg ke Lepak Santai bleh cuba satay madu plak...

ArELeEz said...

Yusaf Marketing (IP0357055-D),
sodapkah?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google