SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, November 25, 2010

YA AMPON... DI AIDILADHA...

Seperti kebiasaan di hari raye, of cos la ade sesi mintak2 ampun kan... Aidiladha pun cam Aidilfitri gaklah. Plus, time tu jer pun nak mintak ampun secara beriye & siap pakai cun2! Time2 lain pun ade la jugak mintak2 ampun nih sebab kite nie kan manusia... Memang tak lepas dari buat silap. Tapi, kalau hari raye nie, dah jadik macam 1 tradisi wajib untuk mintak2 ampon. Betul tak kawan2..? ;D


~ We ols mintak2 ampun lepas my 'sayang' balik semayang raye. Sebelum tu, aku menyibukkan diri kat dapur. Tolong2 my MIL hape2 yang patut. Cam potong2 ketupat segera... Ha! Tu aku la yang tolong potong tuh! Wah! Riak macam hape, ko! Potong ketupat jer pun... Ha3...


~ Lepas mintak2 ampon mahap bagai... kitorang berposing2-an lah plak. Baju Aidiladha nan ado! Just recycle baju Aidilfitri. Tetap maintain cun segak bergaya! Kan3..??? Ahaks3... La3...

4 comments:

Elyn said...

salam aidiladha!!

ArELeEz said...

Elyn,
salam aidiladha to u too..!

azzey said...

Areleez: Ishk2.....perasan lebey...

ArELeEz said...

azzey,
jeles la tuh! ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google