SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, November 14, 2010

ASEAN GAMES

Baru lepas sapu2 sampah & kemas umah nie. Aku tak kemas the whole house sebab cam penat la... Just kemas2 hall, master bedroom ngan dapur jer. Bilik semayang ngan bilik laundry tu macam ok lagik. Petang2 kang/sok la baru aku kemas2 kat situ. Wah! Aci kemas sket2 ikut bahagian la plak kan... ;P


~ Lepas mengemas, terus dok depan tv. Asean Games dah start. Tahun nie buat kat Guangzhou, China lak. Aku memang sker layan sukan2 yang camnie. Tapi, tak la sume acara aku layan. Acara fav aku cam gymnastic, swimming & olahraga. By the time aku taip entry nie pun tengah dok layan Asean Games acara gymnastic artistic. Tak sabor nak tunggu team Malaysia. Nak jerit2 dari umah sambil tepuk2 tangan. Chaiyok2!!! Heh3...

Weh, korang! Jom la same2 layan Asean Games. Kite jadik cheer leaders untuk team Malaysia nak tak? Ho3!!!

'M to the A to the L-A-Y to the S to the I to the A... MALAYSIA!' Ecewah! ;P


*Credit to: gelorabungkarno

2 comments:

azzey said...

Areleez: minat main congkak je.....:)

ArELeEz said...

azzey,
hape barang main congkak?!! ha3.. larikkss..!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google