SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, November 15, 2010

PAGI2 DAH TERJAH HARDWARE

Weekend aku kali nie, taklah sebusy yang lepas2. Ade 1 hari busy & ade 1 hari santai... Kira ok la tu kan... Kalau busy2 sangat pun tak best jugak & kalau santai2 jer pun macam boring plak. Nie kira sedang2 eloklah.

Pagi Sabtu, kene bangun awal sebab aku kene anta my 'sayang' ke umah mertua. My 'sayang' nak sambung keje2 buat stor abah. Lepas chit-chat kejap ngan my MIL, aku mintak diri sebab nak ke umah mak lak. Mak kata nenek mintak tolong bawak shopping.

Skang nie payah sket la nak keluar sker2 hati macam dolu if my 'sayang' ade keje. Sebab aku kene anta my 'sayang' dolu then, baru keluar. Keta tinggal sejibik jer sebab Cik Kan kan injured... Kitorang plan instead of pasang cermin, nak jugak betul2kan mende2 lain mane yang dah weng2 tuh. Peruntukan tak menyebelahi kitorang lagik. Kene hold dolulah.


~ Hokaylah! Back to topic. Sebelum ke umah mertua, we ols ke hardware sebab my 'sayang' nak beli something untuk keje2 stor tuh. Quite awal gak la kitorang keluar. Jalan pun lengang lagik.


~ Aku dok dalam keta jer. Mem katanye kan... Ahaks3...


~ Isk3... Lame plak my 'sayang' nie berurusan. Dah tak kose dah nak posing. Hu3...

Selepas sumenye selesai, we ols terus jalan2 carik breakfast. Lapor, babe..! Nak tau kitorang breakfast katne? Alaaa... tak rock la kalau aku bagitau kan... Cer teka..?! Heh3...

2 comments:

azzey said...

Areleez: nak bg tau pasal breakfast pun nak rock2 gak ke?

ArELeEz said...

azzey,
musti la..! xrock = xbestlah! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google