SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, November 8, 2010

SAYANGI KELUARGA ANDA...

Bagi aku, takde hape yang buleh buat aku bahagia melainkan spend time dengan keluarga. Borak2... bergurau-senda... memang momen2 indah la kan... Tapi, langit tu tak selalunye cerah. Selagi kite bergelar khalifah & bernapas di bumi Allah nie, selama tu jugaklah pelbagai dugaan akan datang. Gembira, sedih, bahagia, berduka... sume tu adalah episod kehidupan yang perlu kite lalui. Di sinilah institusi kekeluargaan tu mainkan peranan. Sebab kalau ade keluarga, at least kite ade tempat nak dituju untuk meluah rase supaya segala yang terpendam kite buleh share. Kureng sketlah beban yang kite galas.


~ Nie lah antara wajah2 family kesayangan aku... mak & Odah.


~ Lip2 yang mok2... Windulah kat dia...


~ My 'sayang'... of cos la aku sayang kan... Siap lap you... lap you lagik! Ahaks3...


~ Cik Odah yang purak2 pengsan bile Pak Su dukung dia. Gediks, owh..! ;D

Yang kat atas tu sebahagian jer dari family aku. Yang pasti, aku sayang seantero family aku, donia & akhirat.

Moral of the story: Sayangilah keluarga anda... sebab keluarga tu sebahagian dari diri kita kan?

2 comments:

azzey said...

Areleez: knp aku x masuk dlm ini cerita? hu3...

ArELeEz said...

azzey,
sbb dirimu tiada di kampung mase tu. tp, don't worry sbb kau tetap dlm ingatanku.. ecewah! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google