SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 9, 2010

SEMI FINAL MUZIK2



~ Semalam, aku layan semi final Muzik2. Macam boring lak sebab banyak lagu2 yang macam tak berapa nak masyuk ngan halwa telinga aku. Banyak yang tak familiar ngan aku. Artis2 lak mostly artis baru & indie. Yang aku familiar pun macam Shahir, Yuna & Ana Rafali. Tapi, tak kesah la kan?! Plus, aku teruja nak tengok Shahir & Yuna jer pun... Yang lain2 tu aku tengok sipi2 jer. Buleh gitu..! Hiks...

Starting last year kalau tak silap aku, AJL dah tak pakai sistem kategori. Kalau dolu ade 3 kategori macam etnik kreatif, pop rock ngan balada, tapi skang, dah takde. Diorang aci sekali harung jer. Pastu, pilih a few songs yang akan dishortlistedkan ke malam AJL 25. Ade 6 lagu sumenye daripada 6 artis iaitu:-

1) Noktah Cinta-Hafiz AF 7
2) Mencari Konklusi-Hujan
3) Cinta Sempurna-Yuna
4) Sejujur Hatimu-Adibah Noor
5) Hanyut-Faizal Tahir
6) Kebahagiaan Dalam Perpisahan- Shahir

Kalau aku jadik juri yang tukang pilih2 lagu, aku musti pilih Noktah Cinta, Cinta Sempurna & Kebahagiaan Dalam Perpisahan. Wah..! Tetibe feeling juri la plak kan... Ha3...


~ Harap2 Yuna menang lagik dalam Anugerah Juara Lagu tahun nie. Tak kesah la kategori hape?! Janji menang! Yuna3..!!! ;D

Korang lak supporter sape?


*Credit to: jejaktrend & tgawin82

4 comments:

LeeAneem said...

yuna kalah...superman bleh menang lagi..3 lagu beb takkan satu pun tk sangkut kot...

ArELeEz said...

LeeAneem,
superman tu mmg la bagus tp, poyos! sket2 nak terbang. nyampah tau! huh!

azzey said...

Areleez: minat program ilmiah je....ahaksssssssss! kah3....

ArELeEz said...

azzey,
ek elleh..! blah la woi! dush3!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google