SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, November 12, 2010

WA TAMMAT...

Semalam, berakhirnye riwayat Chinta Chandurry... Sadis, owh..! Elok2 lepas akad nikah, terus mati dalam dakapan sang suami... Giler tragis ending dia! Tsk3...

Lepas nie, dah takde la nak terpacak depan tv, tunggu Chinta on air. Dah ganti citer lain plak. Tak tau la best ke tak?! Wait & see jerlah.

Tapi, citer Chinta nie pun dah ujung2 macam ke laut jugak! Sebab kejap2 nak kawen... kejap2 tak jadik... kejap2 pinangan diterima... kejap2 ditolak cara baik... Isk3... Naik fed-up ah kak tau! Sampai aku siap buat conclusion sendirik lagik tau!

'Ooo... nanti Chinta kawen ngan Rasul Iman kot... Jadik wifey no. 2. Pastu, Chinta preggie. Mase nak deliver, Chinta mati sebab komplikasi brain tumor tuh. Then, Rasul Iman ngan Saada la yang jaga anak Chinta tuh...'

Hah! Sampai ke situ imaginasi ah kak, hokay! Dasat tak dasat tuh! Tapi, sume salah! Memang la Chinta jadik wifey no. 2 tapi, tak sempat preggie dah mati. Si Saada plak yang preggie. Twins lak tuh! Best2..! Ermmm... ade ke, ek pompuan semulia hati Saadatul Saadiah di zaman skang yang serba canggih nih? 1 in a million kot... Wallahualam...

4 comments:

My Little Diary said...

salam
saya tak pernah tgk cite tu

tapi susah nak dpt pompuan sebaik saadiah...

ArELeEz said...

My Little Diary,
salam..
leez plak mmg follow dari mula sampai abis. sbb citer dia laju.

aah. mmg 1 in a million la pompuan macam saada tu..

azzey said...

Areleez: x follow citer tu....coz x minat dgn yg berlakonnya....hu3..

ArELeEz said...

azzey,
pelakon2 dia talented what..?!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google