SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, November 10, 2010

NASIK KANDAQ LA PLAK!

Hari Sabtu, aku & my 'sayang' dah kembali ke home sweet (sweet la sangat... Hiks...) home kami... Actually, malam Sabtu dah balik dah. Lepas gi umah Pak Lang, balik umah mak balik, chit-chat jap, balik lah kami... Time2 coti nie, of cos la mentido tak hengat aku kan... Bangun2 dah pukul 11 a.m. Breakfast pun ke laut. My 'sayang' tak buleh ikut jejak langkah aku.Pas semayang Subuh, dia terus lepaking kat hall, tengok tv. Dia biar jer isteri kesayangan dia nih terbongkang tido. Memahami sungguh lah hai! He3...

Lepas mandi, baru la terasa lapornye. Rase macam nak selongkar2 fridge jer, nak carik makanan. Jadik, sebelum si isteri BERTUKAR! menjadik sebuah transformer penyelongkar fridge, adalah lebih afdal si suami keluar, menapau makanan untuk lunch. Ha3...


~ Terima kasih wahai suami sebab laju2 carikkan makanan. Jasamu dikenang... Ahaks3...


~ Nasik kandaq la plak kan... Tak kesah la... Belasah jer... Yang nie untuk my 'sayang'.


~ Yang nie untuk aku. Bezanye takde telur dadar. Tak berapa sker telur dadar tuh sebab tebal sangat!

Sap2 soi jer dah licin! Kebulur tahap hape ntah?! ;P

4 comments:

LeeAneem said...

pas subuh jgn tido...bwk2 le besenam ke..kate nk diet...

azzey said...

aAreleez: Mcm Nasi Kandar kat Krishnan je.....bior betul!

ArELeEz said...

LeeAneem,
tgh diet la nie tp, tido xbuleh tinggal. ho3!

ArELeEz said...

azzey,
uiks! bknlah! nie kat padang speedy maa..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google