SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, November 10, 2010

KEMBALI MENGASAH BAKAT MEMASAK!

Bakat ke??? He3... Alaaa... setakat nak masak bagi makan untuk diri sendirik & my 'sayang' tu, lepas la kot. Asalkan berasap jer dapur tuh. Kalau tak penah berasap tu yang haru-biru! Something wrong somewherelah tu! He3...


~ Aku masak nie, ha... sambal telur rebus. Masak waktu malam. Konon2 nak buat lauk untuk sok pagi punye breakfast sebab dah plan2 nak masak nasik goreng. Tapi, malam tu jugak kene ngap3 ngan my 'sayang'! Merase katanye... Kalau dah penuh pinggan & telur rebus tu pun abis 2 bijik, merasa kategori hapekah itu, ek? Tolong jawab, please..! ;P

2 comments:

azzey said...

Areleez; Ckp ngan pakcik, agak2 le merasa tu....

ArELeEz said...

azzey,
dah ckp dah tp, dia macam xpaham. macam confuse jer muka dia. hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google