SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, November 8, 2010

CUTI2 CINTA

Eh! Korang dah tengok tak citer Cuti2 Cinta? Alaaa... yang starring Farid Kamil ngan Nora Danish tuh. We ols dah tengok dah. Tu pun secara coincidently. Memang unplanned. My 'sayang' tetibe ajak keluar, nak pusing2 tengok keindahan malam katanye... Wah! Romantikad'amor la plak laki den nih! He3... Takpe2... Layankan jer. Tak rugi pun... Untung lagik ade! Sebab mengeratkan hubungan, gitu..! ;D

Mase pusing2 tu, timbul plak idea bernas iaitu usha2 Big Cinemas. Nak tengok movie hape yang tengah on showing. Well... Big Cinemas kat sini, taklah sebesar mane. Ade 3 screens jer. Dalam satu2 mase, buleh tayang 2 movies jerk. Malam tu ade citer Tamil ngan Cuti2 Cinta. Makanye, we ols layan jer la Cuti2 Cinta.


~ Aci redah jer nih! Kalau best/ok, we ols layanlah sampai abis. Kalau citer dia macam kambing, sayonaralah!


~ Sebelum masuk theatre, we ols tapau popcorn, air mineral ngan 7-up dolu. Buat kudap2.

So far, citer dia ok la. Lebih kureng macam citer 9 September. 2 individu berjumpe, terperangkap kat pulau, asik gaduh tapi, pastu jatuh cinta... Memula cam lembab & boring. Dah tengah2 mase terperangkap kat pulau tu macam dah panas enjin sket la. Ujung2 lembab balik. So, buah tangan Ahmad Idham kali nie macam suam2 kuku jer la... To me, best lagik Adnan Semp-it. 'Dalam hati ade taman...' Heh3...

Abis tengok movie, my 'sayang' ajak supper kat Wana Cafe. Eh2! Lately nie asik2 Wana Cafe jer kan... Tetibe macam nak feeling jadik duta Wana Cafe lak. Ahaks3...


~ Makan yang lite2 jer. Aku order sup campur.


~ My 'sayang' lak order toast. Mintak 2 sets sebab ingatkan dia pakai roti Gardenia bese yang potong2 tuh. Rupe2nye pakai roti benggali. Giler banyak & besor, babe..!


~ Puas hati sebab dapat dating dengan cinta hati saya..! ;P

Kalau hari2 dating macam nie, tak payah susah2 keje, tetibe duit jatuh dari langit, kan best kan? ;P

2 comments:

azzey said...

Areleez: ramai yg kata x bp citer nih...betul ke?

ArELeEz said...

azzey,
aah. kureng la.. lembab.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google