SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, November 7, 2010

MACAM SEMUT KERUMUN GULA!

Sok, aku nak bawak mak ke spital, nak amik darah. Appointment yang doktor bagi adalah pada 5 November 2010. Tapi, hari tu kan cuti sempena Deepavali. Maybe doktor ngan nurse tu terlepas pandang pasal Deepavali tu kot. Yang kitorang pun dah last2 minute baru perasan date tu. Makanye, terpaksa redah, postpone ke 8 November 2010. Kalau agak2 kene maki kang, aku maki la diorang balik! Sape suh kasik date coti kan... Fight for your right, bebeh! Ecewah!


~ Harap2, sok orang tak la ramai macam nih. Nie keadaan spital mase aku bawak nenek buat follow up. Macam semut kerumun gula wooo... Tak tau la hape masalah diorang.


~ Mase tu kitorang dok tunggu staf kaunter tu panggil name nenek sebab nak amik result darah ngan urine. Bapak lame wooo... berdiri... Nak duduk, memang tak cukup kerusilah! Adeh3...

Sib baik sok just bawak mak ke bilik suntikan. No needlah nak hadap kaunter2 tuh.

2 comments:

azzey said...

Areleez: so, temanya len kali bwk kerusi sendiri!

ArELeEz said...

azzey,
agak2 la, weh! isk3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google