SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, November 7, 2010

BREAKFAST SECARA BERJEMAAH

Lagik sekali aku doakan semoga bertambah2 murah lah rejeki abang aku sebab lepas belanja we ols makan kat Wana Cafe, dia jemput lak brekfast kat umah dia. Wah! Ini sudah bagus! Ah kak sker, noks..! ;P


~ Menunye adalah nasik lemak versi Kak Aneem. Yang buat thumb up tu adalah suami kepada Kak Aneem. Harus la puji best & sodap kat isteri sendirik kan... Hiks...


~ Bukan kitorang jer yang terjah umah abang aku tau! Tapi, seantero family yang ade kat kampung. Nenek ngan Mak Lang pun datang jugak. Macam Mak Yang ngan Pak Yang dah datang sebelum tu. Kira 1st triplah sebab Mak Yang keje that day, masuk pukul 9 a.m. Tu yang dia terjah awal umah abang aku tuh.


~ Mak yang tengah pegang tutup periuk nasik terkejut tengok ade mamarazzi! He3...


~ Ade macam adik-beradik tak? Heh3...


~ Mak Lang & Wan tengah menjamu selera...


~ Nenek & Mak Lang lak berposing. Mangkuk nasik tak lepas tuuu..! He3...

Pagi tu, memang laporlah. Kene plak ade nasik lemak lauk ayam goreng, ikan masin goreng, ikan bilis ngan telur rebus. Perrgghhh! Tak agak2 ah kak makan tau! Errr... kalau lebih dari sepinggan, buleh masuk kategori breakfast tak? Heh3...

5 comments:

azzey said...

Areleez: wah! nenek pun dh sker posing!

ArELeEz said...

azzey,
nenek sportin', owh..! he3..

LeeAneem said...

nenekmu,nenekku jua

LeeAneem said...

nenekmu,nenekku jua

ArELeEz said...

LeeAneem,
ye la.. ye la.. haish!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google