SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, November 15, 2010

LAKSA BEST!

Petang Jumaat... my 'sayang' ajak gi Taman Ros, nak beli roti benggali katanye... Buat kudap2 untuk minum petang.


~ Sume nie, my 'sayang' sorang jer abiskan. Aku tak minat! Tapi, my 'sayang' memang layan abislah! Perut dia pun dah macam roti benggali dah. Ha3... Larikkksss..!!!


~ Aku lak beli laksa nih. Sodap & secukup rase. Paling penting, tak hanyir. Memang terbaiklah kiranye laksa mak cik nih. Sebelum nie, asik buat eksperimen jer... beli laksa kat different2 stall. Sume fail! Tetibe jumpe dah yang best! Musti la syiok! Walaupun aku nie bukanlah die hard fan of laksa sangat tapi, kadang2 teringin gak nak makan. So, bile dah jumpe yang best nih, senang la sket. Asal nak makan laksa jer, terjah stall makcik tuh. Asal terjah stall mak cik tuh jer, nak makan laksa. He3... Instead of laksa, mak cik tu pun jual kuih pau. Not bad la jugak...

Korang sker laksa hape, ek? Lak sa sardin ke... laksa Sarawak ke... laksa Johor ke... laksa utara ke...?

4 comments:

meare said...

laksa utara la.eja pn suka laksa utara.hg xp tgk eja ka?

ArELeEz said...

meare,
ye la.. sbb hang org utara maa.. klu camtu, aku sker laksa perak la.. buleh, gitu..?!

eh! eja dah deliver, ek? laaa.. aku t'lupa la.. hadoi!

azzey said...

Areleez: Laksa ni kt ne? yg area pekan Selasa selalu tu ke?

ArELeEz said...

azzey,
bkn kat pekan selasa tu. nie kat housin' area kitorang. ade sejibik stall tepi jln. t'baik woo.. laksa dia..!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google