SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 2, 2010

HIJRAH ELYN... ALHAMDULILLAH...

People will change kan... either perubahan tu ke arah kebaikan or keburukan. Itu PERUBAHAN namenye. Terpulanglah kepada individu tu nak buat perubahan yang mane 1... Tapi, kalau kite sebut pasal HIJRAH, sumenye adalah ke arah kebaikan. Betul tak?

Actually, aku nak buat spesel entry pasal 1 geng blogger aku nih iaitu Elyn di atas penghijrahan yang beliau lakukan. 1 penghijrahan yang sememangnye buleh dibanggakan & diberikan sokongan.


~ Elyn buat penghijrahan imej, skang beliau dah berhijab. Alhamdulillah... Sebagai rakan blogger & sebagai saudara sesama Islam, aku sangat2 bangga dengan penghijrahan Elyn nih. Makin sweet Elyn, hokay..!

Penghijrahan nie dah lame jugak beliau buat. Anyway, anyhow... tahniah untuk Elyn di atas penghijrahannye...


*Note: Entry nie hanya untuk mengekspresikan penghargaan aku ke atas penghijrahan seseorang, takde niat tersembunyi pun. Harap2, takde yang salah paham, ek?!

To Elyn, ya ampun sbb 'amik' your pic nih. Harap you tak marah. ;)


*Credit to: faizlyn

10 comments:

My Little Diary said...

salam,
alhamdulillah...
glamer.. gambo elyn masuk blogspot.. he3x

entry terbaru "mencari identiti blogger yang hilang"

azzey said...

Areleez: Alhamdulilllah...

Elyn said...

uiks terkojut makcik tgk muke sendiri kat blog org lain ekekeke.

btw tq leez siap buat special entry lai utk i. sesama la kite berubah utk kebaikan... ewah!!

Mohd Rozaili Mohd Adnan said...

alhamdulillah.....

ArELeEz said...

My Little Diary,
alhamdulillah.. same2 kite doakan agar hijrah elyn b'kekalan sampai bile2.. amin..

alaa.. kalau tak buh gambar dia kat sini, elyn nie mmg antara blogger yg glamer pun.. ;)

ArELeEz said...

azzey,
amin.. ;)

ArELeEz said...

Elyn,
mintak mahap sgt2 sbb main cilok jer pic elyn tuh. harap elyn xmarah, ye?! ;) just nak b'bangga & ucap tahniah kat elyn jer..

u're welcomelah! ;)

ArELeEz said...

Mohd Rozaili Mohd Adnan,
alhamdulillah jugak.. ;)

Jejaka Terhangat said...

Alhamdulillah...smoga hijrahnya kekal sampai bila2..Amin..!!!

ArELeEz said...

Jejaka Terhangat,
insyaallah.. amin..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google