SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, November 12, 2010

CEKAK PURPLE


~ Kalau dah pyjama kaler purple, cekak pun kene la purple gak kan... Barulah sedondon... & barulah misi menggoda my 'sayang' sukses... Ha3... Ko giler ke hape nak buat statement camtu kan... ;P Alaaa... actually, cekak baru nie ganti cekak yang lama nie sebab yang lama tu pun dah arwah. Ganas betul aku pakai cekak! Asik2 patah jerk! Tsk3...

Cekak baru tu pun beli kat Giant gak. Saje jer carik yang kecik camtu. Mane la tau kot2 yang kecik nie tahan lama & lasak dari yang besor godang! Bak kata pepatah, kecik2 cili padi, gitu..! Hopefully la...

2 comments:

azzey said...

Areleez: hek eleh....sepit yg kecik2 tu x nak review ke?

ArELeEz said...

azzey,
ek elleh..! jeleskah?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google