SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 9, 2010

BERGELUMANG DENGAN FAIL

Hari ke-2 taklimat start on time jugaklah kiranye... Takde la terbabas sampai almost 1 hour macam day 1. Alhamdulillah la kan... Cepat mula, cepat la abis! Dah tak sabar sangat nak jumpe my 'sayang' nih! He3...

Untuk day 2, we ols buat gerak keje sket. Cuba praktikkan hape yang dah dipelajari & fahami. Hokay la... Baru la tak mengantuk! Plus, dah last day nie, jasad jer kat situ. Minda & jiwa dah melayang balik dah... ;D

Kitorang dibahagikan kepada 2 kumpulan besar iaitu kumpulan lelaki & kumpulan pompuan. Pastu, kitorang ditugaskan untuk susun fail2 tu ikut turutan & kumpulan fail. Sumenye ade 6 kumpulan fail. Setiap 2 orang handle 1 kumpulan fail. Assume fail2 tu adalah fail2 yang nak dilupuskan.


~ Aku ngan Ena bekejesama handle fail2 kitorang.


~ Sonang jer kejenye..! Sap2 soi jer dah siap! Tapi, apsal aku tertonggeng2 tu, ek? Musykil ah kak tau! Ha3...


~ Yang pakai baju itam tu la penceramah kitorang. Encik Nazarie namenye, from Arkib Negara Perak. Duda terhangat di pasaran tuh! Sebab tu la ah kak tengok dia secara khusyuk & tak berkedip! Ha3... Larikkkkssss..!

Banyak jugaklah ilmu yang aku dapat dari taklimat nih. Lepas nie, buleh buat pelupusan dengan jayanye..! ;P

2 comments:

azzey said...

Areleez: np yg pakai baju pink tu yg paling besau saiznya? heh3...

ArELeEz said...

azzey,
mane2? mane, weh? isk3.. mane ade?!!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google