SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, November 12, 2010

UPSR

Keputusan UPSR dah pun diumumkan semalam. Pencapaian tahun 2010 adalah pencapaian paling memberangsangkan dalam tempoh 4 tahun. Peratusan pun meningkat. Alhamdulillah... Bijak2 budak zaman skang kan?

Tahniah diucapkan kepada yang dapat straight A's. Usaha kamu sume selama nie memang berbaloi2. Penat-lelah mak ayah keje keras untuk bagi pendidikan terbaik pun membuahkan hasil. Musti mak ayah bangga dengan kamu sume. Tahniah sekali lagik...

Kepada yang kureng berjaya plak, jangan jadikkan kegagalan nie 1 titik noktah. Amik dari sudut positif. Jadikkannye sebagai pembakar semangat untuk bangkit di mase hadapan. Insyaallah... kejayaan akan berada dalam genggaman jugak 1 hari nanti. Just don't give up, hokay!

Anak penyanyi, Hattan pun dapat 5A. Tahniah jugak... Anak Encik Sukeri (opismate aku) dapat 4A & 1B. Adik Ros dapat 3A & 2B. Congrats2... Tahun nie, rase2nye takde kot sedara-mara terdekat yang amik UPSR. Last year, ade la. A_bern amik. Alhamdulillah... dia dapat 4A & 1B. Congrats A_bern! Semalam, sekolah lame dia jemput untuk amik hadiah sebab dapat result kategori cemerlang last year. Dapat duit katanye... Wah! Buleh pau nih! Ahaks3...

4 comments:

lily lotus said...

bijak budak skrg. haiii anak sendiri taktaulah camne..hehehe

ArELeEz said...

lily lotus,
aah kan.. makin lame makin bnyk yg bijak.

isk3.. hero2 tu musti bijak jugak. insyaallah..

azzey said...

Areleez: Rasa cam kenal je a-bern yg bijak tu.....heh3...

ArELeEz said...

azzey,
ntah! sape ntah dia tuh? name pun cam xbest.. 'a_bern..' hmm.. ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google