SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 11, 2011

JAKUZI

Balik2 homestay, sume flat. Even masa dalam van pun dah nampak dah keletihan memasing. Kalau on the way nak ke Jesselton Point tuh sume gigih nak bercakap & bergelak-ketawa tapi, bila nak balik sume dah bisu. Layan blues jerk. Tenaga nak bercakap & gelak2 dah abis masa berkubang & snorkelling. He3...

Sampai bilik, Awa gigih membasuh baju. Aku lak gigih memasak maggi. Lapor lak tetiba perut nih! Layan maggi jer lah ko di situ... Hu3...

Lepas mentekedarah maggi, tido kejap sebab petang kang ada aktiviti lagik. Tapi, nie aktiviti bebas. Means, sker hati ko la nak gi mana?! Nak tido saja pun buleh jugak. Begitu...

~ Dari kejauhan di tingkat 9 tuh, aku mengusha2 pool yang superb nih! & dalam hati pun berkata, 'Owh... bestnya lah hai kalau dapat terjun2 macam ikan duyung lepas tu, berjakuzi plak. Tak ke heaven tuh?! Owh...' Terus gediks2 ajak my 'sayang'. La3...

~ Ting!!! Hah! Dah dok dalam jakuzi dah! He3...

~ Best tau! Rasa seperti dimassage2 jer badan nie dengan air yang membuak2 tuh. Heaven2... ;P

~ Duyung jelita... Muahaha... Larikksss..!!!

~ Pose manja bajet seperti artis majalah Mangga... Ha3...

Kitorang mandi pool berdua2-an jer sebab yang lain ada yang mentido & ada yang menyopping kat mall bawah tuh. Masa on the way nak naik bilik tu kan, dalam lift aku poyos jer cakap kat my 'sayang'...

'B... Jom beli rumah kat sini, jom! Hari2 kita lepak pool & berjakuzi. Musti best tahap gaban! ;P'

& my 'sayang' pun garu2 kepala tengok isteri dia berangan tak hengat! Ha3...


Poyos tak aku? Poyos tak? Adeh3... ;P


*Bersambung...

4 comments:

MrS. F!zA said...

mak aih best nya pool dia sebab air naik2 gitu..bukan jnis pool air tenang tu kan..hihi

NUR said...

ada rezeki boleh je beli tu kan.. bestnya jakuzi..

ArELeEz said...

MrS. F!zA,
aah. tp, ade gak yg air tenang tuh. yg jakuzi nie kocik jer.

ArELeEz said...

NUR,
buleh2.. harga? xtau la berapa?! mau ribu-riban tuh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google