SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 12, 2011

MENGUSHA STEWARD & STEWARDESS DI KLIA

Tak abis2 nak feeling2 steward & stewardess, hokay! Sampai kat KLIA pun gigih dok mengusha2 steward & stewardess yang lalu-lalang. Haish! Tabiat baru ke apa kan... ;P

~ Hah! Yang nie steward paling macho di hatiku..! Ecewah! Ha3...

~ Kitorang sampai KLIA jam 3 p.m. Plus-minus la... Ada delay sket beberapa minit gitu..!

~ Nampak stewardess MAS lalu jer, terus snap! Mantap betul cutting diorang! Pakai kebaya, touch up-touch up, terus cun! Jeles ah kak tau! Hu3...

~ Menebeng duduk dolu sebab dah penat berjalan sambil mengusung beg. Yang si 'menantu' nie jer tak reti2 nak penat! Asiklah bercamwhore sesado!!! Hiks...

~ Hah! Stewardess Firefly lak. Nampak oren kata ko..! ;P

~ Kesian 'acik' nie... Dah la kiut, sesat-barat lak tuh! Help2... ;P Aku sker gambar nie..! Sebab aku rasa aku kiut betul dalam gambar nih! Ha3... Larikksss..!!!

~ Bye2 KLIA... See you again... Ecewah!

My 'sayang' ngan Memem terpaksa amik limo KLIA untuk ke LCCT sebab nak amik kereta. Kan masa pergi tu kitorang park kereta kat sana... Yang lain2 sume dok diam2 kat KLIA tuh, menunggu... Sesambil tu buleh la layan blues tengok ragam manusia kat situ. Best apa..?!

Limo tu kena charge 42 hengget. Hah! Amik ko! Tak jauh mana pun tapi, sekali ketuk, 42 hengget kena hulur. Hmmm...

Lama jugak menunggu my 'sayang' & Memem amik kitorang. Sampai mengantuk2 jugaklah aku di situ. Adeh3... 

Abang Poi roger2, suh singgah Tupai2 sebab ada makanan sudah terhidang di sana... Means, dia nak belanja makan la... Owh... heaven betul! Kecik tapak tangan, 1 Stadium Perak tuh teman tadahkan ye, yeop ye! Ahaks3...

Bila orang nak belanja makan, terus hati bermunge2. Hmmm... tabiat ke apa tu, ek? ;P


*To be continued...

4 comments:

lily lotus said...

mmg best cuci mata kat klia. eh purse tak cuci sekali ke? hihihi

LeeAneem said...

aiyo yo...bl mau abis ini cerita daaaa.....

ArELeEz said...

lily lotus,
alah! xde plak nak 'cuci purse' sbb dah 'bersih'! ha3..

ArELeEz said...

LeeAneem,
relax la.. layan jer.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google