SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, July 23, 2011

'PENTAS KILAUAN EMAS' VERSI JIRAN AKU! HUH!!!

Jiran belah kiri senyap-sunyi jer... Bagus! Buleh aku berblogging dengan aman! ;)

Tetiba... jiran belah kanan dah start buat 'Pentas Kilauan Emas'. Bingit! Aku? Hmmm... of cos la garu2 kepala yang tak gatal sambil dalam hati rasa nak sepak limpa + pankreas diorang! 

Dengor radio tu untuk halwa telinga sendirik tak buleh kah? Hormat la sket... eh... banyak... kat jiran ko yang bekerja 5 hari seminggu nih + menunggu hujung minggu untuk merehatkan minda nih... Takde siviklah!

Kang kalau aku tak kawan kang, kata aku bad3 neighbour plak kan... Tapi, macam mana plak dengan pencerobohan hak asasi manusia yang dia buat kat aku & jiran2 lain? 

Hah! Cer jawab... Cer jawab...

Huh! Emo ah kak tau! Grrrrrrrrrrr............!!! Makan budok...!!!


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::


4 comments:

MiZ Rayy said...

hehe.. sabar je la..

ArELeEz said...

MiZ Rayy,
mmg kene bnyk sabor. hu3..

Wife to Firdaus Ghazali said...

sama ar ngn jiran azie ni...kdg sehari suntuk berkaraoke..tunggu la azie beli karaoke...gian juga lama x berkaraoke...haha ;p

ArELeEz said...

Wife to Firdaus Ghazali,
woo hoo..! lawan balik aaa..? he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google