SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, July 8, 2011

BOATING..? ADA ORANG MABUK LAUT LAH! HO3!!!

Tiba masa untuk naik bot. A-im & the geng yang uruskan sume. Bot tu perlu disewa ye, you ols..! 1 bot = 160 hengget kot... Rasa2nya la... Aku pun tak amik tau sangat sebab aku aci naik bot, sawan camera, gelak2 tak hengat jer... sebab my 'sayang' kan ada... La3... ;P

~ Bot belum ready lagik. So, masih sempat lagik untuk berposing! Owh... yeah..!

~ Hokay! Dah naik dah! Sume pun dah pakai life jacket. Penting tuh! Sebab bot adalah laju. Kalau tak pakai kang, takut ada yang terpelanting2 terjun dalam air laut. Safety 1st, noks!

~ Aku sker dok depan sebab best! Buleh nampak macam mana ombak datang menghempas bot! Perrgghhh..!!! Adventure, bebeh! ;P

~ My 'sayang' nie memula jer gagah perkasa! Biasa la dia kan... Bila dah 1/2 way, terus mabuk laut! Secara automatic aku jadik tukang urut dia! Apparaaa..?! Tengok wa... relax jer, babe! He3...

~ Sila lihat my MIL, nun di hujung sana tuh..! Sepanjang jalan my MIL dok beristighfar + baca al-fatihah sampai ke sudah, non-stop! Ngeri katanya naik bot laju. Ha3... My MIL nie bukan gayat/mabuk laut cam my 'sayang' cuma, tak sker naik mende yang spesis laju2 nih.

~ My 'sayang' dah hokay sket. So, buleh la bercengkerama di bawah bulan purnama balik. Ha3... Eh! Ada plak minah enterframe kat belakang tuh! Isk3...

~ Model facebook in da house..! ;P Ada siapa2 nak masuk jarum tak? Kalau ada, buleh la isi borang, ek! Single & available lagik nih! Ha3...

Cer teka... pulau apa yang kitorang nak terjah? Cer teka... Cer teka... ;P


*Bersambung...

2 comments:

NUR said...

lenkali makan ubat dulu sblm memeulakan pejalanan!

ArELeEz said...

NUR,
masalahnye, my 'sayang' rasa dia sungguh gagah perkasa! xperlu ubat! sekali.. mabuk laut daa.. lawak betul! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google