SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 19, 2011

POMPUAN MELAYU TERAKHIR VS JEJAKA IDAMAN MALAYA

Sementara menunggu sesi photoshoot tu nak bermula, kami sume 'bersidanglah' dolu kat tepi2 pool tuh. Ada yang gigih berborak seolah2 esok dah tak buleh borak lagik... ada yang mengelamun mengenang chenta hati yang nun jauh ditinggalkan... & ada jugak yang berposing lagaknya seperti model2 picisan! Ha3...

Layankan jer lah... ;P

~ Bob yang sedang mengelamun... Teringat chenta hati kat Perlis kot. Hiks...

~ Hatta si Penghulu & Haji si Imam... pantang ada yang tala camera, terus poyos diorang nie tau! Ha3...

~ Megat pun nak enterframe jugak. Haish! Errr... yang tengah tu, aku lupa plak apa nama dia?! Ya ampon..!

~ Bila Y.B & Imam seiring sejalan... Ecewah! Ha3...

~ G 7 Hadj in da house..! ;D

~ Siapa paling gediks? Cer teka... Cer teka... Ahaks3...

~ Hah! Tu dia! Model2 picisan merangkap jejaka idaman Malaya!!! Tak buleh blah aku tengok 3 stooges nie tau! Hadoi! Ha3...

Ada pompuan Melayu terakhir... ada jejaka idaman Malaya... Mana 1 korang nak vote? Muahaha...


*Bersambung...

4 comments:

~ain said...

gambar 2nd last: mmg terserlah kegedikannya! huahauhaua

ArELeEz said...

~ain,
owh.. terima kasih.. terima kasih.. ha2..

adna^madhiha^ said...

wahhh terlebihh sudah budak pompuan yg tudung pepel tue yer..hikhikk jgn marahh

ArELeEz said...

adna^madhiha^,
owh.. dia tu mmg sker lebih2.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google