SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 11, 2011

ORANG BERSHOPPING TAPI, KAMI BERPOSING! LA3...

Lepas mandi pool & berjakuzi, kitorang rest2 kejap kat bilik. Then, bersiap2 sebab nak terjah mall jugak. Boring, owh... kalau dok kat bilik jer..! Harus ada aktiviti petang yang best! Walaupun kaki nie dah macam nak tercabut sebab asiklah berjalan2 tak sudah tapi, tetap gigih jugak nak beraktiviti petang! Adeh3...

~ Mall tu giler besor! Sekali pandang, seperti KLCC. 2 kali pandang, seperti Mid-V. 3 kali pandang, seperti Pavilion. Huh! Sampai tak larat nak pandang2lah kata ko..! He3...

~ Kitorang window shopping jer... Lepas tu, berposing... Amik gambar dengan billboard2 dinding macam nie, ha..! ;)

~ Volkswagon, noks..! Excited ah kak tau! La3...

~ Orang utan Sepilok pun ado..! ;P

~ Bajet macho lagik bergaya sangat la tuh! Ye la... Ye la... Layankan jer... Hiks...

~ Nampak cam my 'sayang' dok tahan mende alah tu tak? ;P

Kesimpulannya, orang lain gigih bershopping tapi, kitorang gigih berposing. ;P

Actually, tujuan asal adalah nak makan kat Mc-d. Jenuh dah tawaf mall tuh tapi, tak jugak menjumpa Mc-d. Tensen ah kak tau! Kuchiwa... Sob3...

Naik homestay balik dengan hati yang penuh remuk-redam tuh. Hu3... Tanya2 la kat adik2 ipar, jumpa Mc-d tak?! Diorang kata, bapak Mc-d pun ada! Means, segala jenis fastfood ada. Aik! Apsal la kitorang buleh tak jumpa? Misteri betul!

Rupa2nya, map yang kitorang tengok tu untuk 1 floor jer. Bukan sume floor. Nak2 plak floor yang kitorang tengok map tu memang bukan floor yang ada Mc-d. Confirmlah tak jumpa! Hadoi la... 

Camne nak masuk Amazing Race kalau map kat mall pun dah fail nih? Adeh3...


*To be continued...

2 comments:

NUR said...

takleh masuk amazing race.. cuba dulu dgn explorace.

ArELeEz said...

NUR,
dua2 ke laut! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google