SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 18, 2011

HAPPY NEWLY WEDD... NURUL SYUHADA & RAJA AMIR

Kalau sebut nama personaliti nie, musti ramai yang terbayang2 wajah dia mengacarakan rancangan Majalah 3. Santek, petah, siap ada lesung pipit lagik ko..! Ko ado..??! ;P

Lagik 1 keunikan dia adalah pada namanya. Nurul Syuhada Nurul Ain Mohd Zain. Jarang orang ada 2 nama 'Nurul' dalam 1 nama. Dolu bila orang dok kata nama dia Nurul Syuhada Nurul Ain, aku ingatkan Nurul Ain tu nama ayah dia. Rupa2nya nama dia jugak. Dasat2...

~ Nurul Syuhada Nurul Ain Mohd Zain yang santek jelita nie telah selamat diijabkabulkan dengan pilihan hatinya, Raja Amir. Majlis berlangsung kat Binjai on the Park, KLCC. Wang hantaran sebanyak RM 20,111 & mas kahwin plak sebanyak RM 777.

~ Nie gambar pre-wedd diorang. Macam nak buat video clip lak kan... Kiut!

Sebelum nie, katanya... Nurul Syuhada nie bercinta dengan Mejar Dr Faiz. Alaaa... yang angkasawan tuh! Tapi, putus di tengah jalan gitu..! Then, baru dia couple dengan Raja Amir nih. 

Tak kesah la kan... Asalkan dia bahagia dengan keputusan & pilihan hidupnya... Jom doakan diorang kekal bahagia hingga hujung nyawa... Amin... 

Selamat Pengantin Baru to Nurul Syuhada Nurul Ain & Raja Amir... ;)


*Credit to: beautifulnara

4 comments:

MrS. F!zA said...

cekci lah plk si nuruh ni kan..yg gmbr pre wedding tu..kalo tgk kt nona dlu semua baju dia sopan2 je..

ArELeEz said...

MrS. F!zA,
owh.. no komen.. he3..

~ain said...

hubby kita kalau sebut nurul syuhada nurul ain.. mesti dia tambah nurul hawa nurul aminah nurul huda nurul ashikin.. melampau kan? haha

tapi, nurul syuhada ni mmg lawooo la! =)

ArELeEz said...

~ain,
over tuu..! ha3..

klu xmake up lagik cun! if nak make up pun, make up lite2 jer.. santek!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google