SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, July 24, 2011

POLO AIR... GEDEBUSH2!!!

Banyak gambar nak dijaja nih! Jadik, bersedialah dengan plastic bag anda..! Rasa2 nak uwekkk3... kang, tadah jer ngan plastic bag tuh. Ha3...

~ Riadah time..! Errr... Haji tu nak beriadah ke nak mandi laut? Ha3...

~ Nak main polo air kata ko..! Harus Megat tunjuk rules & regulations dolu. Ke amik kesempatan nak berkubang? He3...

~ G 7 Hadj tengah warming up. 

~ Eh! Warming ke cooling nih? Ha3... Kalau bab main air, ko kasik jer kat G 7 Hadj. Memang champion! ;P

~ Hokay! Game dah start. Aku lupa apa nama encik nih?! Tapi, dia 1 of the veteran la... Chaiyok2!!!  Sporting, seh..!

~ Gumbira betul! ;D

~ Rebut! Jangan tak rebut! 

~ Jaga2 Cik Salmah! Y.B nak buat balingan maut tuh! Ha3...

~ Bob relax jer... menunggu turn. 

~ Uiks! Macam atlet sebenor jerk! Hiks...

~ G 7 Hadj memerhati penuh focus. Nak carik skill + nak kaji kelemahan musuh. Ecewah! ;P

~ K-mon, Kak Bata! K-mon! ;P

~ Hah! Dah confuse la plak!

~ Walau dalam apa acara/game sekalipun, G 7 Hadj akan sebuleh mungkin enjoyce the moment. Takmo stress... walaupun kalah teruk kena 'belasah' dengan pihak lawan. Itulah X-factor G 7 Hadj! ;)

~ See2! Sentiasa chill... ;D

~ Haji yang dah semput. He3...

~ Moon pun dah semput, ek? Holloh3... ;P

~ Kalau tak silap aku, overall group Jangan Pandang2 3 nie yang champion. Terror la diorang main. Bersungguh2 kata ko..! Tu yang happy tak hengat tuh!

~ Bob keeper terhebat! Hiks...

~ Y.B jadik referee. Tangan sume naik! Dasat2... Nasib baik kaki tak naik! Ha3... 

~ Peserta kursus tunggal yang berbangsa India, Cik Saralah Devi namanya. Dasat jugak dia jadik keeper. He3...

~ Encik Usop, urusetia merangkap pemerhati dari jauh...

~ Nama dia Fendi. Tapi, aku prefer panggil dia as Bront Palare sebab macam ada iras2 Bront jer aku tengok. Bront Palare versi kekurengan rambut. He3...

~ Perasan tak yang muka ah kak takde dalam gambar2 kat atas tuh? Hmmm... sebabnya, ah kak turun lambat sket. Plus, aku tak join masuk kolam. Dapat execuse. Heh3...

~ So, menebeng kat tepi kolam jerlah dengan Kak Ija. ;P


Amacam? Ada rasa nak uwekkk3... tak? He3...


* To be continued...

:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::

2 comments:

MiZ Rayy said...

huihhh.. seronoknya.. meriah nmpk.. hehe..

ArELeEz said...

MiZ Rayy,
of cos, bebeh! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google