SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, July 7, 2011

D'KELADI PLAK

Buat kesekian kalinya, my 'sayang' mengajak wifeynya yang memang sker makan nie keluar makan. Lapor la tuh! Hiks...

~ Kali nie, makan kat D'Keladi plak. Actually, memula kitorang nak makan kat Red Tomato. Tutup la plak. Eh! Even sampai skang pun Red Tomato tutup gak tau! Hmmm... memang tutup terus kot. Hmmm... apa ntah masalahnya?! Nak kata tak sodap, aku rasa sodap jer. My 'sayang' pun sker. Wallahualam...

~ Aku order tom yam campur jer sebab macam tak berapa lapor sangat kan...

~ My 'sayang' makan nasik goreng kampung. Muak katanya sebab oily.

~ Gambar nie takde kena-mengena dengan entry. Saja jer menjaja spec baru. Ahaks3... Spec baru lagik! Larikksss..! ;P

D'Keladi nie on-off. Means, kadang2 sodap, kadang2 kureng gitu. Tukar2 tukang masak kot... Hmmm... ntahlah! 

p/s: Dah lama tak terjah gerai kat Medan Mak Intan. Gerai biasa2 jer pun. Even tak happening langsung! Tapi, nasik goreng ikan masin dia, memang terbaik dari ladang! Tom yam pun best! Kesimpulannya, sume yang kitorang makan kat situ best2 belaka. Berbaloi2... ;)

4 comments:

fazilzura said...

wahhhh sodap nye.. area mana rest ni ????

* salam kenalan dr fazilzurakil

Rozuan Ismail said...

terangkat je perut tgk makanan tuh.haha

ArELeEz said...

fazilzura,
teluk intan. kat city mewah. not bad la.. tp, nasa tom yam lagik best! sebelah dia jer..

ArELeEz said...

Rozuan Ismail,
fuyyoo..! dasat tu! sampai t'angkat perut! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google