SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 18, 2011

CAYALAH ABANG BAJU OREN..!

Tak tau nak update apa lah. Hmmm.. sambung update citer induksi yang tak abis2 lagik tu lah, ek? Adeh3... Ya ampon..!

Well... seperti biasa, musti ada sesi photoshoot beramai2 kan... Pagi2, lepas breakfast dah kena turun kat tepi pool sebab photoshoot akan diadakan di situ.

~ Biasa la kan... kalau ada photoshoot, harus dressing santek2 & touch up mau lebih! Especially pompuan la... Lumrah... He3...

~ Abang yang baju oren tu la yang kitorang hire jadik official photographer. Dia tengah carik angle/shot yang tersantek.

~ Ah kak dah enterframe tapi, belum siap susun lagik. Owh... dah berlengas dah time nih! Tumit pun sakit sebab gigih pakai heels kan... Hadoiiyaiii..!!!

~ Eh! Macam Abang Baju Oren lak yang berposing ala model catwalk di situ..! Ha3...

~ Sket jer lagik ah kak nak sentap, noks! Lenguh berdiri lama2 nih! Ecewah! Macam la ada sesiapa pedulik kalau ko sentap kan... Nak sentap sangat, sentap la ko sensorang di situ..! Hu3...

~ Akhirnya... Fuh!

Memang la berlengas & lenguh kaki sket tapi, puas hati la... Sebab Abang Baju Oren susun baik punya..! Sistematik lak tuh cara dia susun. Seperti sudah pro & expert gitu..! Cayalah Abang Baju Oren! ;)

Takde la macam masa induksi kat Pangkor dolu! Mengong tau apek photographer tuh! Takde makna dia nak susun2 kasik santek2 ikut ketinggian ke apa ke kan... Dia aci hentam jerk! Staging pun hampeh! Bergoyang2, hokay..! Kalau runtuh, memang menangis air mata darah la ko apek, kitorang kejekan!!!

Bila gambar siap, memang huduh sebab 'curve' tak santek. Ye la... kalau dah main hentam susun, kejap2 yang rendah masuk, lepas tu yang tinggi, kemudian rendah balik, memang la huduh! Rasa macam nak cekik2 jer apek tuh! Huh! Grrr!!!


*To be continued...

2 comments:

cheqna said...

bergambar itu besh =)
semua tu akan jadi kenangan tu...=)

ArELeEz said...

cheqna,
betul3!! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google