SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, July 6, 2011

EH! MY MIL KATA, CUTELAH! LA3...

~ Koleksi flat shoes baru aku. Yang kaler purple tu dah sendat & tapak dia pun dah nak haus gitu..! Sebab tu aku beli yang baru. Pau my 'sayang'. Isteri mithali kata ko! Ngeh3...

Beli masa shopping kat AEON Jusco AU2 tuh. Harga = 57 hengget camtu la... Memang dah lama pun aku mengidam nak flat shoes sedemikian rupa. Sebelum tu dah jumpa kat The Store Teluk Intan. Dah bajet2 nak grab. Tetiba takde size la plak! Tinggal size 6 jer. Aku size 5 maaa... Kuchiwa terus! Hu3...

Tapi, kuchiwa kejap jer sebab dah dapat carik 'pengganti'. Lebih kureng jer dengan yang kat The Store tuh. Berbeza harga & brand. 

Syiok betul bila dapat apa yang kita idam2kan kan? & tambah syiok bila my MIL kata, 'Alah hai! Comelnya kasut..!' Dalam hati terus ada taman, noks! La3...

4 comments:

Elyn Sani said...

alolo chumel cam tuan nye gak!!

ArELeEz said...

Elyn Sani,
holloh3..! malu i tau, u puji lebih2.. awwss2!! ha3..

Mama Gee said...

mmg comei pun...tetiba rs nk cr flats...hehee

ArELeEz said...

Mama Gee,
owh.. tq2.. t'haru kene puji.. sob3.. ;P

hmm.. carik la.. sbb best pakai flat shoes nie esp if gi shoppin' yg mkn masa lama/vacation. t'baik.. sbb kaki xsakit!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google