SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, July 28, 2011

INI SUME KERANA KO SI CD IJO..!

Malam tadi kan, aku nga my 'sayang' jenuh la menyelongkar stor nak mencarik 1 barang nih. Kotak2 simpan barang sume kasik bukak balik. Rak buku pun kena selongkar jugak. Fuh!

~ Kitorang carik mende alah nie la... Alkesahnya... my 'sayang' nak print something regarding projek dia tu lah. So, my 'sayang' mintak aku installkan printer dolu sebab dalam senarai available printer dah takde. Lepas lappy 'masuk workshop' tu la mende tu 'hilang'. Carik2 punya carik, tak jumpa la plak driver nih! Tu yang buat operasi menyelongkar tuh!


Almost sejam jugak la kitorang buat kerja2 menyelongkar tuh! Giler berpeluh & berlengas, hokay..! Sampai rasa give up pun ada jugak. Biasa la aku... kalau ada mende hilang nak kena carik balik, harus muka merunsing, lepas tu give up tak hengat! Itulah saya... Hu3...

Berbeza dengan my 'sayang' yang lebih cool... Relax jer dia mencarik. Muka plak bajet suci takde rasa putus asa langsung! How I wish I could be like him..?! Hmmm... mimpi jer la kot...

Last2, jumpa jugak. My 'sayang' la yang jumpa. Berkat kesabaran dia kot... Thank God...

Bila pikir2 balik kan, perbezaan perwatakan nie la yang buat kitorang buleh get along. Ada pro & cont. Tak gitu, Cik Senah? ;P


:: Like tak? Like tak? Like la... Mekacih... ::


2 comments:

lily lotus said...

betul tu, berkat kesabaran pasti berjaya jumpa...hehe

ArELeEz said...

lily lotus,
yupp! mmg betul sgt2. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google