SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, January 18, 2011

OTAK2 GOMBAK

Kejadian ni berlaku masa my ‘sayang’ ke KL baru2 ni. Mak tetiba cam malas nak masak untuk dinner. So, aku bawak mak dinner kat Wana Café. Dating ngan mak, berdua jer malam tu… My ‘sayang’ takde… Windu… Tsk3…

Dah2! Toksah nak sentimental lebih2, ek! Agak2 sket. Tu baru gi KL tuh! Belum gi Iraq ke… Arab Saudi ke… Las Vegas ke kan… Isk3…

~ Mak aku pakai serba biru malam tu sampai birulah mata hitamku tengok mak! Ngeh3…

~ Aku lak pakai carca-marba. Baju pink + tudung dark blue. Macam wonderpets jerk! Hu3… Aku kan tido kat umah mak aku sepanjang my ‘sayang’ kat KL. Aku lupa nak bawak tudung hitam/pink. Yang ado tudung ijo yang aku pakai untuk keje hari tu ngan tudung dark blue nih, yang aku nak pakai untuk gi keje sok harinya. Koselah nak balik umah semata2 nak amik tudung hitam/pink. Redah jerlah apa yang ada. Tapi, maintain cun & jelita kan? Ahaks3…

~ Aku minum air teh o panas sebab masa tu cuaca cam sejuk2 + ujan renyai2. Nak minum ais memang tak la… sebab baru jer baik batuk2 nih. Berpantang la sket.

Mak makan nasik malam tuh. Lapor katanya…

~ Lauk2 yang mak order adalah tom yam campur…

~ Ngan sutun masak pedas.

Aku kenyang. Tapi, dok cedok2 gak tom yam campur tuh. He3…

~ The best part is, kat Wana Café dah ada otak2, babe..! Otak2 Gombak katanya... Diserve panas2 plak tuh! Terbaik, wok..! Sekeping = 60 sen. Sebakul = 3 hengget. Sebakul tu ada 5 keping. Aku order sebakul. Testing katanya kan… Isk3… sodap la pulok! Rasa cam nak add-on jer lagik sebakul 2. Tapi, hati suci aku kata, ‘Woit! Ko kata nak diet! Ingat balik azam 2011 ko! Kan nak jadik kurus & sexy cam Tiz Zaqyah. Kalau meratah otak2 berbakul2, lengan Tiz Zaqyah pun ko tak buleh achieve tau!’ Hokay2… Insap2… Fuh! ;P


2 comments:

Ms.Lilies said...

sedapkan otak2 ni...
kawan ku ownernya...hr tu dpt pree muahahaha

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
aah. sodap! oo.. ur fren punye kah? hmm.. bestnye dpt free! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google