SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, January 17, 2011

TABIK SPRING! TOING3..! ;P

Ingat lagik tak entry ni? Kalau tak hengat, buat2 hengat jer la, ek? Hiks...

Well... ado gak la yang dok meneka which 1 kaki aku?! Yang kanan/yang kiri?! Memandangkan aku dah janji nak kasik tabik spring kat sesapa yang buleh meneka dengan tepat lagik jitu, makanya aku nak tunaikan janji aku tu lah. Jap, nak print screen...


~ Kalau tak nampak, sila enlarge, ye! ;) Ada 2 orang yang join teka-teki, teka-tekuk nih. & dua2 punya jawapan pun betul! Makanya dengan ini, aku isytiharkan... nur & J@J@ / Bini The Rock layak menerima tabik spring... toing3..! Siap ada sound effect lagik tau! Tu yang mahal tuh! Ha3...

Terima kasih sebab sudi meneka... Brilliantlah korang nih! ;D

6 comments:

nur said...

hehhe.. tengkiu tengkiu.. happynye dapattabik spring ni.. da lama tak dapat.. dulu masa kawad pun bagi tabek kat orang lain.. sound efek tu...
Jemput keALL IN ONE

ArELeEz said...

nur,
u're welcome!

aah. t'ingt plak zmn2 skool dolu.. sanggup tuh b'panas semata2 nak masuk marchin'! ha3..

sound effect yg t'baik punye..! ;P

ok2. nnti leez singgah, ek?! ;)

azzey said...

Tabik tuan!

ArELeEz said...

azzey,
heh3..

J@J@ / Bini The Rock said...

aduhaiii..ketinggalan jauh nmpknya aku nih...

ok! toing toing toing juga utk leez sbb dtg bagitau kat komen...hahaha!!

TABIK TUAN!
HAIPP!!

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
xpe2.. sempat kejor lagik! he3..

owh.. ok. tq2..! siap ada 'haip2' tu yg xtahan tuh! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google