SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, January 14, 2011

SENGAL2 DI PARTI KEJUTAN..!

Memang tak sah la kan if dalam apa2 event/function kitorang tak menyegalkan diri. So, buat ke sekian kalinya, silalah layan posing2 sengal dari kami sume, ye! ;P


~ Gals's pose, bebeh! Ahaks3...


~ Papa kepada duta keamanan pun dah jadik duta keamanan jugakkah? Haish!


~ Cucu2 nenek... Ni baru di antara, hokay..! Sebab bukan sume balik time tuh! Yang dok dekat2 ado la. Yang dok jauh2 sket nan ado..!


~ Macam dah janji la plak ngan nenek nak pakai ijo..! Buleh jadik cucu yang bertuah nih! Ahaks3...


~ Macam2 hal la korang nih..! ;P

Actually, kalau buleh, nak jadik lebih sengal! Tapi, kan ada geng nenek & mak tu kan... So, kene control sket la pengeluaran adrenalin ke arah kesengalan tuh! Ecewah! Berbahasa saintifik la plak! Ha3...


*Bersambung lagik...

4 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

happy berthday nenekk

ArELeEz said...

Afzainizam,
happy new year to u too..! ;)

salam p'sahabatan..

J@J@ / Bini The Rock said...

ai tengok...mcm cucu cucu nenek yg sambut besday!

hehehehe!

hepi belated besday ye Nek! moga di beri kesihatan dan kerahmatan dari Nya.

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
cucu nenek mmg sker tumpang populariti! ha3..

mekasih.. (bg pihak) ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google