SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, January 20, 2011

BLACK-OUT

Opis kalau black-out, memang tak buleh blah! Kalau kat umah black-out, buleh jugak la kitorang mancarik2 angin di luar. Tak pun, balik umah mak aku terus. Tapi, kalau kat opis ko nak larik ke mana lak kan... Dalam opis hour, takkan nak balik umah mak! Nom3!!! ;P


~ Baru2 ni, opis aku black-out lagik... Ni yang kali ke berapa belas ratus ntah?! Tak kira lak. Memang gulap-gulitalah pemandangan. Masa tu aku tengah baik punya khusyuk buat keje. Tang perkataan 'khusyuk' tu cam aku ni bakal dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang la plak! Hiks...

Tensen jugak la... Sebab ingatkan sebentar cuma. Tapi, berbentar2 la plak! Hadoiiyaiii...! Mana nak larik nih? Kaum Adam sume dah blah dah. Gi minum pagi kekdahnya... Elok2, kaum Adam balik opis, aku ngan Ros lak take turn gi minum pagi.

Takde la lapor sangat pun... Tapi, tak tahan dok dalam opis, berkuap semacam! Tu pun sib baik hari tu baru lepas ujan. So, kureng la sket panas. Hmmm... dekat sejam gak la kejadian black-out tuh. Terganggu mood keje ah kak, hokay..! Dan2 tu dok membebel2 dalam hati, 'Apsal la takde generator/emergency power suply kat opis nih? Haish!'

2 comments:

azzey said...

len kali start kita..balik je...hu3...

ArELeEz said...

azzey,
mane buleh ngelat.. opis hour tuu..! hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google