SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, January 30, 2011

AMACAM? DAH DAPAT IDEA?


~ Cucur bilis Adabi... Aku panggil cekodok jer... He3... Sonang giler nak buat! Ko just tinggal bancuh2 dalam mangkuk & siap untuk digoreng. Tapi, kalau nak buh rencah2 lagik pun buleh. Campak jer dalam bancuhan tuh. Cam aku, aku buh baby carrot yang dipotong dadu, ikan tamban, bawang besar ngan broccoli. Potong2, gaul2 sebati & goreng! Kan ke sap2 soi tuh?! Cucur bilis Adabi ni, memang sesuai sangat untuk insan spesis2 kureng rajin cam ah kak nih! ;P


~ Tak best la plak kan kalau makan kosong2 camtu jer without pencicah. So, apa kata suai padankan dengan sambal telur hancus nih. Gerenti marvellous, noks..! Tak caya, cer try! Heh3...

Amacam? Dah dapat ideakah untuk menu breakfast? If nak buat untuk minum petang pun buleh. Takde masalah punye..! ;)

Errr... nak resepi ke? ;P

4 comments:

a t i E n a b E r n ! said...

ArELeEz:aish3 .. ingt makan jaka ? ha3 ..

ArELeEz said...

a t i E n a b E r n !,
mmg la.. sbb makan = sodap! bila dah makan, perut pun kenyang. bila kenyang, hati sonang. buleh la mentido! ahaks3..

azzey said...

kasi buatlah... ni x org je yg msk ..hish!

ArELeEz said...

azzey,
alaa.. org kan anak manja.. bongsu lak tuh! ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google