SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, January 13, 2011

MARI MENARI..!

Ye! Kite dah nak sampai ke penghujung rancangan ye, tuan2 & puan2..! Eh2! Penghujung episod la... He3... Last but, not least, harus la menjaja muka tuan tanah kedaung dengan chintahatidia yang terensem di abad ini tu kan... Ahaks3...


~ Tengah2 kawasan jajahan tu, we ols buleh plak berposing camni! Bajet cun lagik vogue abis la tuh! Ha3... Tapi, memang pun kan? Betul tak? ;P (Wah! Ko giler ke hape nak puji diri sendirik tahap camtu? Hu3...)

Bukan hape, you ols..! Kitorang tengah praktis nak masuk Mari Menari season 2. Mana la tau kot2 buleh jadik champion kan... Pastu, dapat plak sejibik condo yang marvellous kat The Haven tuh! Perrgghhh..!!!! Memang terbaik, wok..!

Errr... kalau we ols berjaya masuk nanti, you ols undi tau! Kalau tak undi, aku takmo kawan! Ni kira cam undi paksarela la..! Ha3...


*Tamatlah sudah siri Family Day Out di Ulu Chepor...

2 comments:

meare said...

hg nk masuk mari menari?aku wat2 xkenal la nnt,xmo undi pn ;P

ArELeEz said...

meare,
ciss! sampai hati mung! tsk3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google