SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, January 17, 2011

JERIH-PERIH MENCARIK BESDAY PRESSIE QISTINA... FUH!

Jenuhnya nak mendapatkan hadiah besday Qistina. Kitorang start mengexplore supermarket sehari sebelum hari kejadian. Plan nak belikan baju jer sebab rasa2nya baju la yang paling sesuai kot. Macam toys, aku tak berapa gemor sangat nak kasik as hadiah besday. Rasa cam tak rock jer if belikan toys..! Ecewah! ;P

Memula, gi terjah Giant. Nan ado! Yang ado baju kecik2 yang confirm Qistina tak buleh pakai punye..! Memang la umur Qistina ni baru 2 tahun tapi, beliau amatlah besor! Sebaya ngan Odah tapi, saiz lagik besor dari Lip2. Camno tuh? Haish!

So, we ols decided ke The Store plak. Siap jampi2 lagik supaya ado baju yang super besor! Mencarik baju dalam keadaan rush memang tak best, owh..! Plus, aku ni kalau buleh 1 baby department tu aku nak tawaf! Jumpa yang ni dah santek, eh2.. tengok2 kat sinun lagik santeklah! Hah! Itu la style aku! Sebab tu sape ikut aku shopping memang buleh pitam punyelah! Fussy katanya kan… He3…

Tawaf punye tawaf, 1 baju pun we ols tak grab sebab tak berkenan la konon… Kalau ado yang berkenan pun cam takde saiz jer kan… The Store pun dah pasang lagu Terima Kasih Customer dah. Means, dah nak tutup la tuh! Makanya, terpaksa dipostponekan ke sok harinya… Hu3…


~ Sib baik sok tu menjumpa baju yang sesuai. Kat The Store jugak tapi, apsal la malam tu aku tak nampak pun! Kat mana la ko menyorok wahai baju?! Hairan ah kak tau! ;P


~ We ols beli same brand, Power Puff Gal tapi, different design la. Jenuh gak main agak2. Ni pun amik saiz paling besor ni tau! Sampai terkagum2 la jugak si promoter tu sebab before that dia ada tanya umur Qistina. Maybe dia rasa cam, ‘Aiyak! Budak 2 tahun pakai baju super besorkah?’ Hmmm… maybe la… Ha3…

Qistina, sila diet, hokay..! Supaya senang nak belikan baju. Contohilah Mak Anjangmu yang super sweet lagik cute sedang2saja nih! Ecewah! Ha3…



*Tamatlah kesah besday bash Qistina...

2 comments:

azzey said...

Happy belated birthday to si kecik. makin sihat badan si kecik nih....

ArELeEz said...

azzey,
tq..! (bg pihak. he3..) owh.. sihat tahap gaban! sampai ssh nak carikkan bj dia! hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google